14/03/2023

 Nieuwe Segway eScooter E300SE motor versie !

  • Voor dit voertuig is het rijbewijs A1 (125 cc) vereist, raadpleeg uw lokale regelgeving
  • Actieradius tot 130 km*, uit te breiden met 3e accu (apart verkrijgbaar)
  • WMTC-bereik: tot 85 km WMTC stage 3
  • Maximale snelheid tot 105 km/u met sterke acceleratie
  • Maximaal vermogen van 10KW
  • Segway's zelf ontwikkelde Smart TCS (Traction Control System)
  • Meer info op https://be-nl.segway.com/products/segway-escooter-e300se

01/03/2023

                            Ontdek de grote voordelen van het paradepaardje bij IVA, de nieuwe NCE !

03/03/2021

 

e-mobile opent nieuwe winkel in de velodroomstraat 35 te Geel

11/05/2020

 

#Samentegencorona

Ook onze winkel is terug open en wij hebben ook onze nodige aanpassingen gedaan !

 

01/02/2020

 

E-mobile A1 dealer Super Soco !

 

Vanaf nu kunnen al de modellen van het bekende elektrische

top merk super soco bij ons in de winkel bezichtigt en

getest worden.

 

Kom gerust een kijkje nemen, de koffie staat klaar :-)

 

01/02/2019

Ook u als bedrijf kan ons inhuren voor een leuk event !

- Wat kan is micro mobility

- Voorstelling types

- Testen en beleven

- Hapje en tapje

Contacteer ons voor meer informatie

 

09/08/2019

Vanaf nu ook verdelen wij ook Nutcase hemen,

Deze hype helmen zijn voor jong en oud en zijn speciaal 

ontworpen voor de step of fiets.

Kom gerust een kijkje nemen in de winkel.

28/07/2019

Nieuw bij E-mobile de Miku Max in diverse kleuren beschikbaar !

22/06/2019

E-Mobile staat op de 3 steren jumping in Bonheiden.

De steps en I-walk scooters zijn de ideale oplossing voor rijden op de jumping.

Compact om mee te nemen, een bereik van min 25km in 1 laadbeurt en geen geluid !

 

07/06/2019 Nieuw in de winkel !

EZ Rider in beeld

Om je verplaatsingen in en rond de stad snel, ecologisch verantwoord, comfortabel en budgetvriendelijk te maken, is deze EZ Rider absoluut de juiste keuze. Dankzij het lichte, compacte en opvouwbare design kan je hem bovendien overal mee naartoe nemen en hoef je nooit nog aan parkeerticketjes te denken. Deze EZ Rider bewijst dat mooi en praktisch wél hand in hand gaan. Trendy citizens vallen meteen voor het tijdloze en elegante design, maar over de technische prestaties van deze elektrische EZ Rider valt minstens evenveel te vertellen!

Met deze uitvoering met 250W/350W motorvermogen en 36V/48V 8,7 Ah batterij kan je maar liefst 30-60 km rijden zonder bijladen. Ideaal als je regelmatig middellange afstanden moet afleggen.

Het aluminium frame is vederlicht en ijzersterk tegelijkertijd. Je EZ Rider is met 18 kg een echt pluimgewicht dat je moeiteloos overal mee naartoe neemt, maar toch stevig, stabiel, maximaal weersbestendig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Na je ritje kan je deze elektrische ride in 1 vlotte beweging dichtvouwen om er een handige trolley van te maken die je achter je aan kan trekken. Ook om je EZ Rider te parkeren, heb je slechts een minimum aan vrije ruimte nodig.

01/06/2019

De maximale snelheid van voortbewegingstoestellen zoals monowheels en e-steps zal verhoogd worden van 18 naar 25 km/u. “Heel wat voortbewegingstoestellen zoals e-steps kunnen vandaag sneller dan 18 km/u rijden. Dankzij de aanpassing zullen zij nu zonder problemen de openbare weg op kunnen,” zegt kamerlid Jef Van den Bergh.

Monowheels, e-skateboards, elektrische steps, … we zien meer en meer lichte voortbewegingstoestellen opduiken in ons straatbeeld.  Deze toestellen worden vaak gebruikt om de last mile, van de bus of de trein naar huis of het werk, te overbruggen. Of liggen in de koffer van de wagen die aan de rand van de stad geparkeerd wordt. Zo kunnen ze een belangrijke rol spelen in de groeiende vraag naar vlotte combimobiliteit. Een duidelijk kader is hiervoor dan ook nodig. Op aangeven van Jef Van den Bergh werd de wet op de voortbewegingstoestellen eerder al aangepast om ‘monowheels’ op onze wegen te kunnen toelaten. Voortbewegingstoestellen moesten voorheen immers minstens 2 wielen hebben. 

Volgens de huidige wet zijn gemotoriseerde voortbewegingstoestellen, motorvoertuigen met één of meer wielen en met maximumsnelheid van 18 km/uur. Nochtans zijn er veel van deze toestellen op de markt die sneller dan 18 km/u kunnen rijden. Vooral bij e-steps, e-skateboards en monowheels is dit het geval. 

Volgens de Europese typegoedkeuring mogen deze toestellen tot 25 km/u rijden. De productie van dergelijke voertuigen wordt uiteraard afgestemd op die maximale snelheid van 25 km/u. De Belgische regelgeving spreekt echter van een maximumsnelheid van 18 km/u. Gevolg is dat voertuigen die een Europese typegoedkeuring kregen, ofwel niet legaal op Belgische wegen gebruikt mogen worden, ofwel aangepast moeten worden voor de Belgische markt. Dat verhoogt de prijs en belemmert ook een Europese markt voor deze voertuigen. Daarom is het belangrijk dat de regels in ons land worden afgestemd op de Europese.”

De Belgische wetgeving zal gelijk geharmoniseerd worden met de Europese regelgeving door de maximumsnelheid van voortbewegingstoestellen op te trekken naar 25 km/u. Er komen geen extra drempels of vereisten voor het gebruik van deze verplaatsingsmiddelen, maar er zal wel een verzekeringsplicht worden ingevoerd.

 

 

03/05/2019
Super Soco CUx Special Edition Ducati werd gecreëerd dankzij een licentieovereenkomst voor het gebruik van het Ducati-merk op de CUx-versie die al in productie is van het merk VMoto Soco, toegewijd aan de meest aandacht voor
duurzaamheid en hedendaagse stedelijke mobiliteit.

 

Officieel gepresenteerd tijdens de persconferentie op 3 mei in Borgo Panigale.

Boek nu de Ducati Special Edition CUx! Schiet op, de editie is beperkt!

08/02/2019

Segway miniLITE

De Segway miniLITE is een Segway gericht op kinderen. Met een prijskaartje van €400 richt Segway de pijlen duidelijk op de markt van de betere Hoverboards. In tegenstelling tot een Hoverboard bestuur je de miniLite echter niet met de voeten, maar met een paaltje daartussen. Dit deed Segway al eerder, maar nu is het paaltje kleiner en zou het zelfs als stuur gebruikt kunnen worden. De Segway miniLITE is ook veel gevoeliger gemaakt zodat hij kan voelen dat er een kind op staat. De Segway reageert al vanaf 10 kilo.

Segway miniPLUS

Met de Segway miniPLUS levert Segway de meest exclusieve ervaring voor de consument. Deze Segway heeft onder anderen een cameramount zodat je hem als dolly kunt gebruiken. Hij is namelijk met een afstandsbediening te besturen. Daarnaast zit er een follow functie in. De Segway miniPLUS heeft een topsnelheid van 20 kilometer per uur en een actieradius van 35 kilometer. Net als bij de miniLITE krijg je ook hier aanpasbare signaal- en sfeerverlichting.